Νέο βίντεο βασανιστηρίων σε αστυνομικό τμήμα (πηγή : MEGA)Άλλο ένα “μεμονωμένο” κρούσμα βασανιστηρίων σε αστυνομικό τμήμα.
Τα σχόλια περιτεύουν…

4 thoughts on “Νέο βίντεο βασανιστηρίων σε αστυνομικό τμήμα (πηγή : MEGA)

 1. Εμπορος ή βαπορακι;
  Συγνωμη αλλα κανα του εκαναν.
  Πουλαει το θανατο και δεν του αξιζει κατι λιγοτερο απο βασανιστικο θανατο.

 2. Κάτι μου λέει ότι έχουμε εθιστεί σε τέτοιου είδους βίντεο. Πρέζα είσαι λάθος.

 3. Δεν είναι δουλειά των αστυνομικών να αποδίδουν δικαιοσύνη, πρέζα. Αν δεν το ‘χεις πάρει χαμπάρι, δε ζούμε (ακόμα) στον κόσμο του Δικαστή Dredd. Και, τέλος πάντων, δε μου φάνηκε στο βίντεο ότι τους ένοιαζε να νουθετήσουν και να τιμωρήσουν, όσο να διασκεδάσουν.

  arammos, δε συμφωνώ, είναι όντως εθισμένη η κοινωνία μας στην εικόνα της βίας, αλλά κάπως πρέπει να αποτυπωθεί το αίσχος, ώστε να μην υπάρχει δικαιολογία από κανένα πολίτη ότι δεν ήξερε. Άλλο θέμα τώρα αν κάποια κανάλια έχουν στήσει γλέντι μ’ όλα αυτά, γιατί πουλάνε τζάμπα θέαμα.

 4. Ρε πρέζα tv τι πάει να πεί καλά του έκαναν; Ναι, δεν διαφωνώ ότι πουλάει τον θάνατο (αν όντως είναι έτσι) αλλά η δουλειά της αστυνομίας δεν είναι να αποδίδει δικαιοσύνη όπως πολύ σωστά λέει ο oneiros!

  Η αστυνομία συλλαμβάνει και οδηγεί στα δικαστήρια. Γι’ αυτό δεν έχουμε τους νόμους;

  Πές μου πού λέει ότι η αστυνομία πρέπει να “σωφρονίζει και να αποδίδει δικαιοσύνη” χτυπώντας τον οποιοδήποτε κρατούμενο. Το έχεις δεί πουθενά γραμμένο αυτό;

Leave a Reply

Your email address will not be published.